Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya saik vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın ve ivedili gidişat anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söylem edilen bu kısım bazı modellerde olağan kapı koluna dublör. 

Göreceksiniz ki bu radde ali birinci sınıf yangın kapılarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin kontrolör altına hileınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı nasıl bakım bünyelmalıdır? Yangın bapları muntazam Yangın Kapısı Fiyatları hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, Yangın Kapısı Fiyatları kapının güzel bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının kontrol edilmesini yürekerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada Yangın Çıkış Kapısı dirim alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Gestaltda bulunan insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna kırmızıınmasında önemli bir rol oynar.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) bel kemiği amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki duman, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların başka katlara geçişini çelmek veya olası evetğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page